Villavacanza

Villavacanza is affiliated partner van Interhome en ontwikkeld om op eenvoudige wijze je ideale vakantiehuis te vinden in landen die in een dag bereikbaar zijn per auto of motor. 

Alle woningen op deze website worden zonder meerprijs en/of commissie aangeboden door Interhome. Vanwege de goede service, bereikbaarheid en zekerheid heeft Villavacanza gekozen voor Interhome als aanbieder van vakantiehuizen.

De info van Interhome vind je hierna:

Boek circa 40.000 vakantiewoningen en appartementen online

Ongeacht wat u zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met circa 40.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 28 landen. Of het nu een wintersport chalet in Oostenrijk, een villa met zwembad in Spanje, een appartement of vakantiehuis is - U vindt de juiste accommodatie! De service van Interhome omvat de afhandeling van het volledige boekingsproces, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. Bovendien profiteert u van de kwaliteit van Interhome op basis van onze gestandaardiseerde en algemeen erkende Zwitserse sterrenclassificatie.

Vind je ideale vakantiewoning

Ons callcenter staat 24 uur per dag voor je klaar

Interhome helpt je graag bij je keuze voor de ideale vakantiewoning. Onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Heb je een vraag?
Neem direct contact met ons op

Persoonlijk advies en lokale service op uw vakantiebestemming

Een van de belangrijkste sterke punten van Interhome is dat wij altijd klaarstaan wanneer je ons nodig heeft. Interhome medewerkers, partners en sleutelhouders ontvangen gasten ter plaatse en bieden een goede service. Deze lokale aanwezigheid betekent dat gasten van Interhome advies kunnen krijgen over lokale toeristische activiteiten, bijvoorbeeld skipassen of pretparken.
Uw persoonlijke klantenservice ter plaatse

Sinds 1965 Zwitserse kwaliteit vakantiehuizen en appartementen

Interhome is opgericht in 1965 in Zwitserland en kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Momenteel is Interhome Europa's grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd. De moedermaatschappij Interhome Group (HHD AG), gevestigd in Glattbrugg, Zürich, is 100% eigendom van MTCH AG (Hotelplan Group). Dit bedrijf is 100% eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland met het hoofdkantoor in Zürich. Onze Zwitserse kwaliteit verzekert u een goede vakantiebeleving.
Bekijk ons bedrijfsprofiel